mechelen-kinderstad-19-04-17-79.jpg

Vakantiezapper

Het is belangrijk dat we ons houden aan de maatregelen van de overheid. Ook al is het virus voor jou misschien niet zo gevaarlijk, je kan het wel makkelijk verspreiden en anderen in gevaar brengen.

De beste oplossing is dus om een tijdje niet in groep buiten te komen. Daarom worden de speelpleinen, de openlucht fitnesstoestellen, trapveldjes en het skatepark gesloten. De politie zal verhoogd toezicht houden. Ook de activiteiten van de Vakantiezapper en de speelstraten in de paasvakantie worden geannuleerd. Andere vrijetijdsactiviteiten zoals musea, cinema, sportclubs… sluiten tot nader order de deuren.

Blijf gezond en geniet van de tijd samen!

In het kader van de huidige coronamaatregelen zijn de inschrijvingen momenteel on hold gezet. Dit zal vermoedelijk nog zo zijn tot 8 juni.

VAKANTIEZAPPER

De VakantieZapper bundelt alle activiteiten die Stad Mechelen te bieden heeft tijdens de schoolvakanties. Diensten Sport, Jeugd, Musea en Erfgoed bieden een gevarieerd programma aan.

BELANGRIJKE INFO

Download voor 29 februari uw fiscaal attest voor vakantiezapper-activiteiten aangekocht in 2019. Omdat we overschakelen naar een nieuw inschrijvingssysteem (Recreatex) zijn de fiscale attesten voor inkomstenjaar 2019 na 1/3 niet meer beschikbaar online. Hoe je dat doet, lees je hier.

BELANGRIJKE DATA

  • 27/1: Activiteiten Vakantiezapper Krokus online
  • 3/2: Start inschrijvingen Vakantiezapper Krokus via Recreatex.
  • 24/2: Vakantiezapper Zomer online
  • 9/3: Start inschrijvingen Vakantiezapper Zomer