Vakantiezapper

Door de wijziging in de coronamaatregelen van 19/3/2021 zijn alle inschrijvingen on hold gezet. Er wordt volop gezocht naar een oplossing zodat de kampen op een veilige manier kunnen doorgaan. Jammer genoeg is er door deze laattijdige wijziging geen zekerheid of er voor alle kampen een oplossing zal of kan komen. De reeds ingeschreven kinderen worden op de hoogte gehouden over de verdere beslissingen. Er zijn wijzigingen voor volgende acitiviteiten:

  • Het badmintonkamp (12-16 april) is geannuleerd.

  • Het tenniskamp (7-8-9 april) gaat door in sporthal De Plaon ipv Sporthal Iham.

  • Het volleybalkamp (12-16 april) dat doorging in De Plaon is geannuleerd.

De inschrijvingen voor de paasvakantie zullen ook niet meer openen. Uit voorzorg zijn de inschrijvingen voor de zomer tijdelijk mee on hold gezet.

Vakantiezapper

De VakantieZapper bundelt alle activiteiten die Stad Mechelen te bieden heeft tijdens de schoolvakanties. Diensten Sport, Jeugd, Musea en Erfgoed bieden een gevarieerd programma aan. Hierbij richt dienst sport enkele sportkampen in. Dienst musea voorziet aangepaste museakampen en de jeugddienst voorziet het ZAP speelplein.

Belangrijke info

Het ZAP speelplein stelt door Corona de start van de inschrijvingen uit. Door de onzekerheid rond de zomer en welke regels er dan zullen gelden willen we zo lang mogelijk alle pistes openhouden. Dit met het oog op de eigenheid van het speelpleinwerk zodat we deze zoveel mogelijk kunnen behouden. Vermoedelijk worden de regels voor de zomer pas gecommuniceerd eind mei. De inschrijvingsstart wordt tot dan uitgesteld voor de ZAP speelpleinwerking en voor de ZAP kleuterweken.