mechelen-kinderstad-19-04-17-79.jpg

Vakantiezapper

Tijdens schoolvakanties organiseren de diensten jeugd, sport en musea allerlei leuke activiteiten: een vrijetijdsaanbod voor kinderen van 3 tot 16 jaar. Het aanbod van al deze activiteiten, vind je terug in de vakantiezapper.

De Vakantiezapper bundelt de ZAP speelpleinwerking, sport- en museakampen. Het is een handige gids om te zien wat er tijdens schoolvakanties voor kinderen in Mechelen te beleven valt!

Hoe deelnemen?

Om deel te nemen aan de activiteiten van de diensten Sport, Jeugd en Musea en Erfgoed, heb je voortaan geen pas meer nodig. Het inschrijven vooraf blijft wel geldig.
Het volstaat om je in te loggen via www.vakantiezapper.mechelen.be. Lees verder om te ontdekken hoe dit in z’n werk gaat.

Inschrijven?

Je kan je kinderen online inschrijven via www.vakantiezapper.mechelen.be. De inschrijvingen voor de herfst- en kerstvakantie starten op 7 oktober om 10u. Hou je kaartlezer bij de hand om meteen online te betalen. Heb je al een login? Gebruik dan zeker dezelfde om dubbele accounts te vermijden en het correcte fiscale attest te ontvangen.

Geen internet? Inschrijven op locatie kan bij UiT in Mechelen. De inschrijvingen voor de herfst- en kerstvakantie starten op 7 oktober om 10u (zowel online als bij UiT). Let op: wil je zeker zijn van je inschrijving? Wees er dan snel bij!

Leeftijden

Om een vlot verloop te garanderen, vragen we om de aangegeven geboortejaren strikt te respecteren.

Uren

Elke activiteit gaat door van 9 tot 16u tenzij anders vermeld in de vakantiezapper.

Bij elke activiteit wordt opvang voorzien: vooropvang vanaf 8u en naopvang tot 17u. Dit geldt voor alle activiteiten.

Foto's

Tijdens de activiteiten worden foto's genomen die gebruikt kunnen woredn voor de website, boekjes, flyers... van de stad Mechelen. Als je deelneemt aan één van de activiteiten, ga je akkoord dat deze foto's gebruikt kunnen worden voor deze doeleinden. Ga je niet akkoord, vermeld dit dan bij de inschrijving.

ZAP speelpleinwerking: missie en visie

Komt jouw zoon of dochter naar het speelplein tijdens de zomermaanden? Lees dan zeker eens de ZAP missie en ZAP visie, opgesteld door de ZAP werkgroep (animatoren van het speelplein).