ZAP zomervakantie 2022

Waarvoor dient dit formulier?

Met dit formulier geef je je op als animator voor de jeugddienst tijdens de zomervakantie 2022. Jouw aanmelding is pas compleet als je:

  • je eerst hebt aangemeld via kinderstad.mechelen.be/word-animator-formulier. Dit formulier zorgt ervoor dat je lid wordt van onze Zotte Animatoren Ploeg (ZAP). Deed je dit vorig jaar al? Dan moet je het dit jaar niet opnieuw invullen. 
  • Wanneer je een e-mail hebt ontvangen dat het is 'afgehandeld'. Check zeker ook je spam-map.

Voor wie is dit formulier bestemd?

Voor iedereen die zich heeft aangemeld als ZAP-animator en goesting heeft om zich in te zetten tijdens de zomervakantie:

  • ZAP-activiteiten voor kinderen van 3-13 jaar

Je hoeft dit formulier enkel in te vullen als je je beschikbaarheden van komende zomer nog niet hebt kunnen doorgeven in het word animator formulier. 

Wanneer dien je dit formulier in?

Je vult dit formulier best zo snel mogelijk in. Het ideale scenario is voor 21/5/2022. Vanaf dan krijg je een wekelijkske update van de planning in je mailbox. Het kan zijn dat je niet alle momenten die je doorgaf, wordt ingepland. 

Opgelet!
De jeugddienst heeft het recht om aanmeldingen te schrappen indien er niet wordt voldaan aan de voorwaarden (leeftijd, aanwezigheid ZAPdag, bezitten van een brevet, ...).

Ik ben een superheld tijdens de zomervakantie

Adresgegevens
Persoonlijke gegevens *
Burgerlijke staat *

ZAP-aanwezigheid tijdens de zomervakantie 2022

Het is zover! Duid hieronder jouw aanwezigheid aan van je beschikbare weken om tijdens de zomervakantie op de ZAPwerking aan de slag te gaan :)

Je schrijft je in voor een volledige week

Zomervakantie 2022 *
Stage *

Gepersonaliseerde ZAPpige T-shirt

Voor de ZAPwerking drukken we gepersonaliseerde T-shirts waarbij jouw voornaam op de achterkant wordt gedrukt!
maten ZAPpige T-shirt *
Verklaring *