2016_KINDSTAD_TTCultuur.jpg

Talententicket

BELANGRIJK!

De Talententickets zullen in 2020 ophouden te bestaan in hun huidige vorm.

 

Waarom?

Stad Mechelen stopt vanaf 2020 met de Talentencheques, die ooit in het leven geroepen werden om mensen de weg te wijzen naar het vrijetijdsaanbod. Het kwaliteitsvolle en diverse vrijetijdsaanbod kent ondertussen een bredere participatie dankzij de betere toeleiding van verschillende doelgroepen en een verbeterde communicatie. De financiële incentive die de talentencheque was schoot zijn doel ondertussen voorbij, want verder participeren aan het bruisende vrijetijdsleven is voor de meesten onder de Mechelaars mogelijk zonder de Talentencheque.

Het volledige persbericht kan je hier nalezen. 

Wat met de tickets van 2019?

Heb je tickets die nog niet gebruikt zijn? Dan heb je nog tijd tot en met maandag 20 januari om de terugbetaling aan te vragen, zolang het gaat over een inschrijving (en betaling) voor een activiteit of lidgeld in 2019. Betalingen en/of inschrijvingen die gemaakt zijn in 2020 worden niet aanvaard. Daarna wordt het systeem afgesloten. Aanvragen kunnen via dit formulier aangevraagd worden. 

Heb je nog vragen?

Zijn er nog onduidelijkheden of stuit je op problemen bij de terugbetalingsaanvraag? Stuur een mailtje naar kristof.vandegaer@mechelen.be.