2016_KINDSTAD_TTCultuur.jpg

Talententicket

Mechelen zet in op talent!

Talententicket is ook in 2019 beschikbaar.

Wat?

De stad Mechelen biedt ieder kind tussen 5 en 15 jaar, dat in Mechelen woont, Talententickets ter waarde van 50 euro aan. Ook als ze later dit jaar 5 worden. De Talententickets bestaan uit 2 tickets van 20 euro en 1 ticket van 10 euro. De Talententickets kunnen worden gebruikt om een deel van het lidgeld, abonnement, meerdaagse activiteiten en kampen te betalen bij één van de deelnemende sport,- cultuur,- en jeugdverenigingen.

Waarom?

Mechelen is een echte kinderstad en wil via de Talententickets jong talent extra aansporen. Iedereen heeft recht op een leuke hobby. Kinderen moeten de kans krijgen om hun talenten volledig te ontplooien. Via de Talententickets hoopt de stad ook om het Mechelse verenigingsleven een extra boost te geven!

Hoe?

De Talententickets worden in de loop van de maand maart op naam van het kind per post opgestuurd. Meer dan 11.000 kinderen krijgen hun Talententickets ook dit jaar in de bus.
Een overzicht van de deelnemende verenigingen vind je hieronder. Klik hiervoor op de toets van deelnemende verenigingen.
Inschrijven doe je door je te wenden naar de deelnemende vereniging. Je geeft de Talententickets af en je toont de identiteitskaart, het kinderpasje of de Kidsid van het kind.
Lees voor gebruik zeker het reglement er eerst even op na. Het reglement vind je op de achterkant van de Talententickets of op de website.

Gebruik je tickets!

Wat als de vereniging de Talententickets niet kent of wat als je al lidgeld hebt betaald zonder je tickets te gebruiken? Geen nood, vul het formulier in en we schrijven het bedrag van de tickets over op je rekening.

Heb je nog vragen?

Ben je verhuisd naar Mechelen en/of heb je nog geen Talententickets gekregen? Heb je kinderen in co-ouderschap met domicilie niet in Mechelen en wil je toch graag Talententickets? Heb je nog een vraag over het reglement? Stuur een mailtje naar kristof.vandegaer@mechelen.be.