Geef je mening

Geef je mening voor het kindvriendelijk label

Stad Mechelen zet zich in om het label 'kindvriendelijke stad' in 2022 weer binnen te halen. Dit is niet alleen leuk om aan het stadhuis omhoog te hangen, maar het is vooral een kans om een beter beeld te krijgen wat er leeft. We willen graag weten hoe de Mechelaar vindt dat het met de kindvriendelijkheid staat in hun stad. 

Hiervoor doen we een bevraging voor verschillende doelgroepen. Dit voor -12 jarige, +12 jarige en iedereen die ouder is dan 15. We willen niet enkel de mening van de kinderen en jongeren zelf, maar ook van de ouders, grootouders, kortom iedereen. 

Volgende stappen

Uit de bevraging zullen heel wat resultaten komen, aan de hand daarvan kiezen we de belangrijkste thema's. Deze zullen we in strategische doelstellingen gieten en een kompas zodat we het kindvriendelijk label weer in ontvangst mogen nemen. We willen als jeugddienst dan ook de belangen behartigen van alle kinderen en jongeren die onze stad rijk is.  

Praktisch

De bevraging staat open van 2-29/8. Tijdens deze periode kan iedereen de bevraging invullen. We trekken er met team jeugddienst op uit om de bevraging af te nemen. Ben je in het bezit van een gsm? Dan kan je online de bevraging invullen door hierboven op de knop - die op jou van toepassing is - te drukken OF scan de QR-code wanneer je deze in jouw buurt omhoog ziet hangen.  

Dankjewel om nu al mee samen met ons het verschil te maken voor een nog kindvriendelijker Mechelen.