2016_KINDSTAD_TTJeugd.jpg

Gebruikersreglement

Reglement Talententicket voor de gebruiker

 1. Elk kind tussen 5 jaar (geboortejaar 2014) en 15 jaar (geboortejaar 2004) dat in Mechelen woont heeft recht op Talententickets twv 50 euro (2 tickets van 20 euro en 1 ticket van 10 euro).
 2. Het kind moet sinds 1 januari 2019 in Mechelen wonen ofwel als nieuwe Mechelaar in Mechelen komen wonen na 1 januari 2019.
 3. De tickets kunnen gebruikt worden bij één van de deelnemende verenigingen naar keuze. Het overzicht van deelnemende verenigingen wordt opgenomen op de website.
 4. De cheques worden NIET terugbetaald in cash geld. De tickets hebben enkel een geldwaarde als ze gebruikt worden voor een inschrijving. Indien het inschrijvingsgeld 15 euro bedraagt, kan er 1 cheque van 10 euro gegeven worden en moet er 5 euro cash bijbetaald worden.
 5. Indien een inschrijving meer kost dan 50 euro, moet men het overige bedrag bijbetalen.
 6. Indien een inschrijving minder kost dan 50 euro, kan men met het resterende bedrag (tickets) nog gebruiken bij een andere vereniging.
 7. De tickets kunnen dus voor meerdere verenigingen gebruikt worden tot het bedrag van 50 euro gespendeerd is.
 8. De tickets zijn op naam en kunnen NIET doorgegeven worden.
 9. Enkel originele tickets worden aangenomen. Gekopieerde exemplaren worden niet aangenomen.
 10. De tickets zijn exact één kalenderjaar geldig (van 1 januari tot 31 december van het jaar van uitgifte). De inschrijving moet dus binnen deze termijn gebeuren.
 11. Bij de inschrijving moet steeds een geldig, origineel ticket (ticket met Dimensional Print) + identiteitsbewijs (kidsID, identiteitskaart of kinderpasje) voorgelegd worden. Indien je geen identiteitsbewijs kan voorleggen, worden de tickets niet aangenomen.
 12. De tickets zijn specifiek bedoeld voor meerdaagse activiteiten (minimum 3 dagen), abonnementen en lidgelden.
 13. Is je kind in 2019 al ingeschreven bij een deelnemende vereniging? Dan kan je het bedrag van de inschrijving terugvorderen. Vul het formulier hieronder in en stuur dit door samen met een scan van de Talententickets én het betalingsbewijs van het lidgeld. Of stop het in onze brievenbus in Hanswijkstraat 30-32. We betalen dit zo snel mogelijk terug.
 14. Tickets niet gekregen of zijn ze zoek geraakt? Wend je tot Jeugddienst/Villa32, Hanswijkstraat 32 of mail naar kristof.vandegaer@mechelen.be.
 15. Bij misbruik heb je geen recht meer op Talententickets in 2020.

 

Vul het formulier voor terugbetaling in!