hoofdbanner_FluoFlitsfuif.jpg

Noteer alvast 4 april 2018 in je agenda om mee te komen feesten op onze Fluo Flitsfuif!

De Fluo Flitsfuif is een organisatie en initiatief van de Kinderraad. Kinderen tussen 5 en 12 jaar zullen zich volledig kunnen uitleven op deze fuif, die duurt van 14u tot 17u. Inkom is volledig gratis en drank zal verkocht worden aan zeer democratische prijzen tijdens 2 pauzemomenten. De opbrengst van deze drankverkoop wordt doorgestort naar een goed doel, namelijk vzw Toeters en Bellen.

Maar ouders, niet getreurd, alhoewel het een kinderfuif is, is er voor jullie een exclusieve lounge voorzien waar de toog wel permanent geopend is.

BELANGRIJK: lees zeker de praktische afspraken door ivm afzetten en ophalen van de kinderen.

Praktische afspraken

Afzetten en ophalen:

 -      De Fluo FlitsFuif gaat door op woensdag 4 april tussen 14u en 17u in De Loods (voormalig Perron M. Het adres is Douaneplein Z/n, 2800 Mechelen.

-      Minumumleeftijd voor deze kinderfuif is 5 jaar; maximumleeftijd 12 jaar.

-      Ouders zijn meer dan welkom om tijdens de Kinderfuif ter plaatse te blijven in de daarvoor speciaal ingerichte lounge. Hier kunnen zij ook op hun gemak een drankje nuttigen en van de muziek genieten.

-      Indien niemand ter plaatse blijft bij het kind tijdens de activiteit dienen de deelnemende kinderen vergezeld te worden van een ouder/meerderjarig persoon om deze af te zetten en op te komen halen aan de Fluo-Flitsfuif.

-      Bij aankomst op de fuif zullen zowel kind als de meerderjarige begeleider een toegangsbandje krijgen met identieke nummering. Deze bandjes zullen gecontroleerd worden bij het verlaten van de zaal na afloop van de activiteit.

-      Het is verboden voor kinderen om de zaal te verlaten zonder meerjarige begeleider met identiek bandje.

-      Indien de meerderjarige die het kind afzet niet dezelfde persoon is als de meerderjarige die het kind afhaalt na afloop van de fuif, dient dit te worden gemeld bij het afzetten van het kind.

  • Als de meerjarige begeleider de mogelijkheid heeft om het identieke bandje af te geven aan de meerjarige die het kind komt ophalen zal het bandje worden meegegeven ipv het ter plekke om te doen.
  • Indien het doorgeven van dit bandje niet mogelijk is zal er een lijst aan het onthaal liggen waarop de contactgegevens van de meerjarige begeleider die het kind op komt halen genoteerd en gehandtekend worden.

-      Stad Mechelen en Mechelen Kinderstad kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen & diefstal tijdens de Fluo FlitsFuif.

 Fuiven:

-      Tussen 14u en 17u zal er in zaal De Loods gefuifd worden op maat van kinderen, in samenwerking met VZW Klutske.

-      Deze fuif is een idee van de Mechelse Kinderraad. De toegang tot deze fuif is helemaal gratis.

-      Het thema is de Fluo FlitsFuif. Kom zo fluo mogelijk naar de fuif voor een maximaal effect.

-      De dj’s zullen het beste van zichzelf geven met knallende muziek, spetterende lichteffecten en toffe randanimatie.

-      Tijdens de fuif zullen er sfeerfoto’s genomen worden en zal er een fotobooth staan waarin de kinderen kunnen poseren. Deze foto’s kan je achteraf online terugvinden op de facebookpagina van Mechelen Kinderstad. Door deelname aan het evenement geef je toestemming voor het publiceren van de foto’s genomen tijdens de Fluo Flitsfuif.   

-      Voor de kinderen zullen er tijdens de fuif 2 pauzemomenten ingelast worden. Tijdens deze momenten hebben ze de kans om iets te drinken. Bonnetjes kunnen op voorhand aan het onthaal gekocht worden. In de aparte ouderlounge is een drankstand voorzien voor de ouders die open blijft tijdens de gehele duur van de fuif. Hier kan je met dezelfde bonnetjes drankjes kopen.