mechelen-kinderstad-sint-mette-2017-5-large-.jpg

Buitenspeeldag 2019

Yes! Woensdag 24 april is het weer zover. Tijd om met z'n allen buiten te spelen, want buiten spelen is de max! De kinderzenders tonen die dag een zwart scherm op je tv. Niet onbegrijpelijk, want die dag is iedereen buiten te vinden.

Mechelen Kinderstad voorziet samen met Buurtsport, J@M, Skatehouse, klimkaffee, Circolito Circusatelier, BUSTA MOVE - Flash Family, Top Vakantie vzw, 38 Volt en Vrijbroekpark (Provincie Antwerpen) allerlei gratis activiteiten voor jou en je vriendjes. Dit allemaal tussen 14u en 17u op deze locaties:

Vrijbroekpark: Gocarts parcours in de verkeerstuin, springkasteel, krijtstraat, imagination playground en blotevoetenpad.

Caputsteenpark: Springkasteel, volksspelen, grime, tekenen en knutselen.

Transit M: Skate (best je eigen board meebrengen), circus, breakdance en yoga for kids (inschrijven via dit formulier)

Grote markt: grote jeugdbewegingsspelletjes.

Dorpshuis Muizen: Spelactiviteiten en springkasteel.

Oud oefenplein, Sint Pieterschool en Papenhofke: Sport en spel.

➤ Dorpshuis Walem: Zoektocht in de natuur met yoga-oefeningen onderweg 4-10j, max 20 deelnemers (met ouder/begeleider). Nadien wordt een kunstwerk gemaakt met de gevonden materialen. Samenkomst in het dorpshuis om 13.30u

Voor de ouders die dat wensen is er een korte introductie voorzien van Lu Jong yoga (Tibetaanse helende bewegingsleer voor gezondheid, geluk en harmonie).

Begeleiders: Patricia De Smet, Lu Jong teacher en Els Van Doorslaer, zorgjuf en Reis door het Lichaam teacher.

Battel: 17 april, 14-17u, Otterstraat: fietsparcours